İstanbul Gündemi

İYİ Parti Kağıthane’de sokağın nabzını tuttu

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
29 Nisan 2023 Cumartesi 14:44

İYİ Parti Kağıthane İlçe Başkanı Aycan Güleçlier, İYİ Parti İstanbul 2 Bölge Milletvekili Adayları Av. Ece Güner, Ömer Lütfi Özenç, Barbaros Hayrettin Mahiroğulları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, semt pazarını ziyaret etti.

SORUNLARI VE TALEPLERİ YERİNDE DİNLEDİLER

Kağıthane’nin Nurtepe Mahallesi’nde kurulan semt pazarında esnaf ve Kağıthaneliler ile bir araya gelen İYİ Partililer, vatandaşı sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi. Türk Milleti’nin iktidarın yanlış politikaları yüzünden geçim sıkıntısı yaşadığını ifade eden partililer, İYİ Parti iktidarında sorunların çözüleceğine dikkat çekti.

“MİLLETİMİZ ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR”

Her geçen gün İYİ Parti’ye olan teveccühün arttığını belirten İlçe Başkanı Aycan Güleçlier, “Halkımızdan İyi partimize oldukça fazlasıyla ilgi ve alaka gördük. Milletimiz artık değişim istiyor. Milletimiz bizi ülkenin refahı ve evlatlarımızın geleceği için görev başına gelmemizi istiyor” şeklinde konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi