İstanbul Gündemi

İYİ Partili Ağıralioğlu için flaş iddia! ‘Kılıçdaroğlu’na oy vermeyecek’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Mart 2023 Salı 11:48

Daha önce yaptığı açıklamada Millet İttifakı’nda İYİ Parti’ye pusu kurulduğunu söyleyen ve HDP’yi ağır sözlerle eleştiren İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu için bu kez de Kemal KIlıçdaroğlu’na oy vermeyeceğine ilişkin iddia siyasete bomba gibi düştü.

İŞTE ABDÜLKADİR SELVİ’NİN O YAZISI

Söz konusu iddiayı köşe yazısına taşıyan Abdülkadir Selvi, şu ifadeleri kullandı: “Yavuz Ağıralioğlu, 6’lı Masa’da İYİ Parti’ye pusu kurulduğunu söylemişti. Terörün gölgesinin düştüğü yerde cumhurbaşkanlığı makamının pay edilmesini doğru bulmuyorum, diye konuştu. Ağıralioğlu bu 6’lı Masa’yı ve HDP ile işbirliğini âdeta bombaladıktan sonra Habertürk’te yayına çıktı. Mehmet Akif Ersoy’un Kılıçdaroğlu’na oy verilip verilmeyeceği sorusu üzerine, “Gelen telefonlardan anlıyorum ki kızgın, kırgın, üzgün, hırpalanmış ve kahırlı bir şekilde oy verilecek” diye yanıt verdi. Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Partilileri incitmemek için bu değerlendirmeyi yaptı ama sözleri, “Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkıyorsun hem de kızgın, kırgın ve küskün de olsa Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini söylüyorsun” diye eleştiri konusu oldu.

Yavuz Ağıralioğlu bunun üzerine, “Ben kendi adıma bu vebale ortak olmayacağım” diye tweet attı ama dinleyen oldu mu emin değilim. O nedenle kedisini arayıp sordum. Partisine karşı olmadığını, partisine yapılanlara karşı çıktığını anlattı. Partili arkadaşlarının hukukunu koruma adına bu değerlendirmeyi yaptığının altını çizdi. İlkeli duruşunu koruduğunu, sözlerinin arkasında durduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceğini ifade etti.”

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi