İstanbul Gündemi

Muharrem İnce'den özür konuşması

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Mart 2023 Salı 09:57

Türkiye'nin seçimler için gün saydığı bu günlerde, liderler çeşitli alanlarda konuşmalarını yapmaya başlamış bulunuyor. Muharrem İnce, bu süreçte yaptığı bir açıklamada; kendisine oy vermeyeceğini belirten sanatçılara ‘Sözde sanatçı’ diye seslendi. Bunun üzerine tepkileri üzerine çeken İnce, sanatçılardan özür diledi.

‘ÜZERİME ÇOK GELİNDİ’

Yeni bir basın açıklaması düzenleyerek yaptığı açıklamalarla ilgili konuşan İnce, ‘John Steinbeck der ki “Bir insana dengesini kaybettirip sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz” Benim çok üzerime gelindi. Normalde kesinlikle kullanmayacağım bir ifade olan sözler, basın toplantısında birden ağzımdan çıktı. Daha sonra gördüm ki söylediklerimi üzerine alınan sanatçılarımız olmuş. Bu sözler nedeniyle, adı geçen sanatçılarımızı bir yana bırakın ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum. Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar tüm sanatçılarımızın başımızın üzerinde yeri vardır’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi