İstanbul Gündemi

Lider Parlakyıldız: ‘Aşure Günü dayanışmanın ve birliğin sembolüdür’

DEVA Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Lider Parlakyıldız, Aşure Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında Aşure Günü’nün ülkemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmasını diledi.
Lider Parlakyıldız: ‘Aşure Günü dayanışmanın ve birliğin sembolüdür’
Haberler / Politika
28 Temmuz 2023 Cuma 13:19

“FARKLILIKLARIMIZLA BİRLİKTE ORTAK BİR HEDEFTE BULUŞUYORUZ”

“Aşure, asırlardır hak ile batıl arasında bir hesaplaşma ve din yolunda candan geçme, fedakârlık sergileme günü olarak bilinen bir gündür. Allah âşıklarının kalplerinde her zaman yanacak bir meşaledir. Aşure, paylaşmanın, dayanışmanın ve birliğin sembolüdür. Tıpkı aşure aşında bir araya gelen farklı nimetlerin aynı ortak tada katkı sağlaması gibi, Türk Milleti olarak, farklılıklarımızla birlikte ortak bir hedefte buluşuyoruz.”

“ ZULÜM VE YAŞANAN OLUMSUZLUKLARIN SONA ERMESİNE VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

“Milletimiz yüzlerce yıldır sürdürdüğü gelenekle bugün de uğruna can verilen ata yadigârı topraklarda, ay yıldızlı bayrağımızın altında birlikte yaşamanın gereği olarak hüznü de sevinci de paylaşmaya devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kerbela şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, yüce Rabbimden Aşure Günü'nün, bütün memleketimizde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine, gözyaşı, zulüm ve yaşanan olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi