İstanbul Gündemi

Milletvekili adayından şok sözler! ‘Bir 5 sene de ben sizi dolandırayım!’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
5 Mayıs 2023 Cuma 11:44

Türkiye adım adım 14 Mayıs seçimlerine giderken, Elazığ’da bağımsız bir milletvekilinin oy isterken yaptığı konuşma dinleyenleri hem güldürdü hem düşündürdü.

“BİZE LAYIK GÖRMÜYOR MUSUNUZ?”

Yaptığı açıklamayla dikkat çeken Milletvekili Adayı Muhammet Hacı Güneş, “Yahu bir 5 sene de beni deneyin. Vatandaşlarımız bize yetki versinler. Bir 5 sene de ben sizi dolandırayım. Bir 5 sene de ben telefonlarımı kapatayım. Bize layık görmüyor musunuz?” şeklinde konuştu.

“ELAZIĞ'A YENİ BİR GÜNEŞ DOĞURACAĞIM”

Seçmenlerden destek isteyen Güneş, “Telefonlarımız herkese açık olacaktır. Mecliste görevimiz olmadığı sürece gelip alt tabakadaki insanlarla ilgileneceğiz. Seçildiğim takdirde vay ki kamu kurum ve müdürlerinin haline o telefon ellerinde titreyecek. Bugün Ankara, cumhurbaşkanı beni tanıyor. TBMM'de 4. adamım, Elazığ'a istediğinizi alacağım. Elazığ'a yeni bir güneş doğuracağım. Hızlı tren, Pertek Köprüsü gibi projeleri dile getirip herhangi bir projeyi hayata geçireceğim. 5 yıl da ben o kırmızı koridorlarda gezeyim” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi