İstanbul Gündemi

Onur Yeşil: ‘Türk gençliği Filistin direnişinin yanında olmaya devam edecek’

Paylaştığı mesaj ile Filistin’e destek veren MHP Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, “Türk gençliği Filistin direnişinin yanında olmaya devam edecek” dedi.
Onur Yeşil: ‘Türk gençliği Filistin direnişinin yanında olmaya devam edecek’
Haberler / Politika
20 Ekim 2023 Cuma 19:57

“İNSANLIK DRAMI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

“Ne yazık ki dünya genelinde yaşanan acılar ve farklı coğrafyalardaki insanlık dramı her geçen gün artıyor. Özellikle Filistin konusu, uluslararası toplumun ve kurumların haysiyet sınavı haline gelmiş durumdadır. Bu durum, verilen sözlerin tutulmaması ve BM'nin Filistin halkını yalnız bırakmasıyla, insanlık için daha da utanç verici bir hale gelmiştir. Bölgede barış ikliminin hüküm sürmesi, İsrail'in katliamlara son vermesi ve Gazze'ye yardımların ulaşmasına bağlıdır.”

“ABD VE İSRAİL’İ BÜTÜN CEPHELERDE BOZGUNA UĞRATACAĞI”

“İsrail, ABD’nin desteğiyle Filistin topraklarını işgal etmiş, Siyonist-emperyalist bir devlettir. Filistin ise bağımsızlığı için emperyalizme ve siyonizme karşı savaşmaktadır. İki devleti de eşitleyen, sözde dengeci bir yaklaşım sergileyen, taraf tutmamalıyız diyenlerin kaçırdığı gerçek budur. Filistin Halkı’nın verdiği bağımsızlık savaşı, bizim milli kurtuluş savaşımız kadar meşru ve haklıdır. Nasıl İngilizlere karşı verdiğimiz Kurtuluş Savaşında tarafsız kalınamazsa, bugün İsrail-Filistin savaşında da tarafsız kalınamaz. Zafer yakındır. Bağımsız, Doğu Kudüs merkezli, toprakları birleşik bir Filistin Devleti’nin kuruluşunun önünde hiçbir güç duramayacak. El ele bu saldırganlığı yeneceğiz. ABD ve İsrail’i bütün cephelerde bozguna uğratacağız. Türk gençliği dün olduğu gibi bugün de Filistin direnişinin yanında olmaya devam edecek.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi