İstanbul Gündemi

ŞADİ YAZICI: HEPİMİZ TUZLA’LI VATANDAŞLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
11 Nisan 2021 Pazar 16:47

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, belediye meclisine karşı yaptığı konuşmasında; ‘Duyduğum bazı ifadelerden anlaşıldı ki anlaşılmakta güçlük çekiyoruz’ diyerek sözlerine şöyle açıklık getirdi:

‘BİZLER HALKI TEMSİL EDİLİYORUZ İYİ ANLAŞILMALIYIZ’

 “Tuzla Belediye Meclisi olarak hepimiz Tuzlalı vatandaşlar için çalışıyoruz. Tuzla Belediye Meclisi olarak hepimiz üç ayrı kalemde çalışıyoruz. Tabii bu üç organdan biride meclistir, faaliyetlerimizi belediye icrası olarak anlatırken biraz daha detaylı anlatmam gerektiğinin farkına vardım. Gerek sosyal mecralardan gerekse bazı haber kanallarından ve büyükşehirdeki duyduğum bazı ifadelerden anlaşılmak da güçlük çekiliyor. Bu nedenle bizler halkı temsil ediyoruz iyi anlaşılmalıyız. Tuzla Belediyesi‘nin 2020 yılı faaliyet raporlarında saymakla bitiremediğimiz birçok hizmetlerimizi meclisimize de sunarak Tuzlalı hemşehrilerimize karşı hizmet görevimizi yerine getirmekten büyük kıvanç duyuyorum”

“EĞİTİMDEN SAĞLIĞA, ULAŞIMDAN İSTİHDAMA’

2020 yılı faaliyet raporuna ilişkin yaptığı konuşmasında Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, eğitimden sağlığına, ulaşım hizmetlerinden kültür hizmetlerine, aile ve anne çocuk eğitimi ile alakalı açılan hizmetleri sıraladı. Ayrıca sokak ve mahallelerin temizlik hizmetleri ile sıfır atık alanı içinde kendi belge ve sertifikalarını aldıklarını belirten Yazıcı, kariyer ve istihdam merkezleri ve imara ve imar planlarına dair yapılan düzenlemeleri şöyle açıkladı: “9 tane Tuzla‘da faaliyet gösteren sosyal tesis hizmetleri sunuyoruz. Tabi pandemi nedeniyle rağbet düşük olsa da halkımızın talebi ve ihtiyacına göre bu tür hizmet yerleri açmaya devam edeceğiz. Tuzla’da, temiz sokaklar, eğitimli annelerimiz ve çocuklarımız, sıfır atık alanında çocuklarımıza temiz bir gelecek, istihdam alanında bir çok vatandaşımıza iş imkanı sunmaktan kıvanç duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, konuşmasını sonlandırdıktan sonra oylamaya geçildi. Yapılan oylama sonucu kullanılan 32 oy içinde AK Parti’li Meclis Üyelerinin kabulü 20, CHP ve İYİ Parti Meclis üyelerinin 12 ret oyu kullanmasıyla Tuzla Belediye Başkanlığının 2020 Faaliyet Raporu 20’ye 12 oy çokluğu ile kabul edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi