İstanbul Gündemi

Sanayi'nin Fatih'indeki Mali Kongrede Başkan Ragıp Agun 'Ali Cengiz' devrine son verdi!

Ümraniye Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda bir önceki yönetim ibra edilmezken, aidat ücretleri başta olmak üzere gündem maddeleri kabul edildi.
Sanayi'nin Fatih'indeki Mali Kongrede Başkan Ragıp Agun 'Ali Cengiz' devrine son verdi!
Haberler / STK
25 Temmuz 2023 Salı 19:21

Geçtiğimiz aylarda yapılan ve Ahmet Ragıp Agun’un Başkan seçildiği Ümraniye Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Seçimli Genel Kurulu’nda bir önceki yönetim mali açıdan ibra edilmemişti.

GÜNDEMDEKİ MADDELER KABUL EDİLDİ

Bu kararın ardından bir kez daha yapılan mali genel kurulda eski yönetim tekrar ibra edilmezken, gündem maddelerinde de fikir birliğine varıldı. Bu kapsamda 3,4,5 ve 6. maddeler oy birliğiyle kabul edildi. İlgili maddelerden en dikkat çekici olanı ise şeffaflık ilkesi bağlamında eski yönetimin geriye dönük 10 yıllık dönemi ve yeni yönetimin bundan sonraki süreçte yapacağı çalışmaların bağımsız denetim firması tarafından denetlenebilmesi yetkisi oldu.

AİDAT FİYATLARI BELLİ OLDU

Bunun yanı sıra aidat fiyatları da belli oldu. Yapılan fikir alışverişinin ardından aidat fiyatlarının 500 TL, ayrıca tek seferliğe mahsus iş yerlerinin metrekaresi 50 TL olmak üzere aidat vermesi kararlaştırıldı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi