İstanbul Gündemi

Sancaktepe'de 'İYİ'lerin lideri Öztürk güven tazeledi!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
20 Kasım 2022 Pazar 20:12

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Eyüp Sultan Kültür Merkezinde yapıldı. Kongreye tek aday olarak katılan mevcut İlçe Başkanı Sezgin Öztürk oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi. Kongreye İBB Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ile İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan da katıldı.
Kongrede konuşan Öztürk, kongrenin hayırlı olmasını temennisinde bulundu. 
Büyük zorluklara, her türlü baskıya ve mesnetsiz ithamlara karşı dimdik durarak bugünlere geldiklerini anlatan Öztürk, 'İyi Parti’nin bugünlere gelmesine vesile olan başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere partimizin kurulduğu günden bu zamana kadar emek veren , gönlü bizimle olan tüm dava arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum.' dedi. 

'DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'

Başkan Öztürk, yola İYİ bir ülke İYİ bir Sancaktepe sloganıyla çıktıklarını anlatarak, 'Bu yolda her geçen gün partimize gösterilen teveccüh bizi mutlu ederken , diğer yandan ise daha çok çalışıp , İYİ Partimizin vizyonunu ve düşüncesini halkımıza anlatmaya ve tanıtmaya devam edeceğiz. Bu uğurda  bizi yalnız bırakmayan başta yönetim kurulu üyelerime, birbirinden kıymetli mahalle başkanlarıma, kadın kolları başkanlığımıza, gençlik kolları başkanlığımıza, üyelerimize ve gönlü bizimle olan tüm gönül dostlarıma minnettarım.' diye konuştu. 

'HERKESE EŞİT HİZMET VERECEĞİZ'

İYİ Parti‘nin iktidarında herkesin hakkı , hukuku korunacağını dile getiren Öztürk, 'Her şeyden önemlisi tüm milletimizin eşit hizmet alacağı bir ülke inşa edeceğiz. Sancaktepe bizim sevdamız, olmazsa olmazımızdır. Çünkü biz dün buradaydık, bugün buradayız, yarın da burada olacağız. Her zaman söylediğimiz gibi Sancaktepe’yi Sancaktepe’nin çocukları yönetecek. Buna olan inancımız tamdır. Bu uğurda da haklı mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz.' şeklinde konuştu. 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi