İstanbul Gündemi

Şişli'nin 'İYİ'lerinde Başkan Ünal güven tazeledi

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
4 Aralık 2022 Pazar 17:48

İYİ Parti İstanbul‘da ilçe başkanlarını belirlemeye devam ediyor. Yaklaşık olarak 1 aydan bu yana seçim gündemi içinde olan İYİ Parti ilçe teşkilatları, bugün de Şişli ilçe başkanını belirledi. Cemil Candaş Kültür Merkezi‘nde gerçekleşen 3. Olağan İlçe Kongresi‘ne İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Genel Merkez Hukuk Politikaları Başkan Yardımcısı Metehan Kutlu, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. 


‘İNANÇLA VE KARARLILIKLA YOLA ÇIKTIK‘


Seçim öncesi konuşan İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, '5 yıl önce zor şartlar altında kuruluş imkanları kısıtlı iken, inançla ve kararlılıkla Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde yola çıktık. İYİ Parti Türk siyasetinin akışını değiştirdi.'dedi. Bugün ne belediyecilikte ne de iktidarda olmadıklarını ifade eden Ünal, önlerinde çok çetin bir seçimin olduğunu vurguladı. Ahmet Ünal ülkeye artık bir kadın elinin değmesi gerektiğini ifade ederek, 'Meral Başkanımızı, inşaallah çabalarımız ve gayretlerimizle iktidara getireceğiz.' dedi. 


‘ŞİŞLİ VE İSTANBUL TÜRKİYE‘NİN GÖZBEBEĞİ‘


İYİ Parti‘nin kurulduğu günlerde Türkiye‘de ilk defa değişimden söz edildiğinin altını çizen Ünal, sözlerine şöyle devam etti, 'İstanbul, Ankara, Adana, Antalya başta olmak üzere pek çok büyükşehir el değiştirdi. AK Parti‘nin kaleleri birer birer düştü. Şimdi sıra büyük değişimde, şimdi sıra tarihe geçecek bir başarıya imza atmakta, aklınızdan çıkarmayın. Türkiye‘de umudun adı Meral Akşener‘dir. Parolamız net, Akşener varsa umut var. Şişli, İstanbul‘un ve Türkiye‘nin gözbebeği.' diyerek konuşmasını tamamladı. 
Tek aday olarak seçime katılan Başkan Ünal, delegelerden oyların tamamını alarak yeniden İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı oldu.

Furkan Arıcan - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi