İstanbul Gündemi

Kağıthane'nin 'bozkurt'u Sinoplularla buluştu!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
30 Kasım 2022 Çarşamba 11:26

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taştemir, yaptığı başarılı ve örnek çalışmaları ilçesi dışına da taşımaya devam ediyor. İlçesinde oldukça beğeni alan Taştemir, gittiği diğer yerlerde de büyük ilgi görüyor. 
Başkan Taştemir, son olarak Yenikapı Etkinlik Alanında Sinoplularla buluştu. Taştemir, partisinin MYK üyesi Davut Haskırış ve Bayrampaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Arslan ve  yönetim kurulu üyeleriyle Yenikapı‘daydı. 

SİNOPLULARLA BULUŞTU

Başkan Taştemir ve beraberindeki heyet  Sinop Dernekler Federasyonu tarafından Yenikapı Etkinlik Alanında düzenlenen “Sinop Tanıtım Günleri”ne katıldı. Taştemir ve beraberindekiler, stantları dolaşar, Sinoplularla sohbet ettiler. 
Başkan Şafak Taştemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, milliyetçi bir duruş gereği, Türk milletinin herhangi bir ferdinin ve beldesinin olduğu her yerde onların da mutlulukla yer aldığını söyledi. 

SİNOPLULARA TEŞEKKÜR

Yapılan ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Taştemir, 'MYK üyemiz Davut Haskırış, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanımız sayın İsmail Arslan ve  yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Yenikapı alanında Sinop Dernekler Federasyonun düzenlediği “Sinop Tanıtım Günleri” kapsamında Sinoplu hemşerilerimizle ile bir araya geldik. Gösterdikleri yakınlıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.' diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi