İstanbul Gündemi

Tuzla'nın 'Saadet'i kapı kapı ziyaretlerde!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
30 Kasım 2022 Çarşamba 09:09

Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanı Resul Kılıç, ilçesinde çalmadık kapı, ziyaret etmedik kişi ya da kurum bırakmıyor. Başkan Kılıç, neredeyse ilçenin tüm mahalle ve sokaklarını gezerek, vatandaşlarla sohbe ediyor, sorunlarını dinleyip, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyor. 

MUHTAR VE BALIKÇIYA ZİYARET

Başkan Kılıç, söz konusu ziyaretlerden sonuncusunda bu kez Şifa Mahallesi Muhtarı Kemal Güven ve ilçenin ünlü balıkçısı Naim Adıgüzel‘e ziyarette bulundu. 
Başkan Kılıç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, partisinin tüm Türkiye‘ye  olduğu gibi kendisinin de Tuzla‘ya ‘saadet‘ getirmek için çalıştığını söyledi. 

'HERKESLE İLETİŞİM KURMAK ZORUNDAYIZ'

İlçedeki herkesle samimi ve sıcak ilişki kurduğunu anlatan Kılıç, 'Biz bu ilçenin bir ferdiyiz. Tüm sokaklarını arşınlamamız, tüm vatandaşlarımızı tanınamız, bilmemiz lazım. Eğer bir de siyasetçiyseniz bunu yapmak zorundasınız. Nerede kimin ne ihtiyacı derdi, isteği var. Bunların hepsini bilmemiz gerekiyor.' dedi. 
Başkan Kılıç, fırsat bulduğu an ilçede ziyaretlerde bulunduğunu aktararak, 'Bu kez de Şifa Mahallesi‘nin Muhtarı Kemal Güven ve ünlü balıkçısı Naim Adıgüzel beyi ziyaret ettik. Bizleri ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.' diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi