İstanbul Gündemi

TANRIKULU: ‘' VAATLERİMİZ BİTMEDİ, SEÇİME KADAR SÜRPRİZLER VAR!''

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
16 Mayıs 2015 Cumartesi 03:11

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu yaklaşan yerel seçimler öncesi Beşiktaş Sanatçılar Parkı'nda kahvaltılı basın toplantısında yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Katılımın yoğun olarak gerçekleştiği programa Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar, Belediye Başkan Yardımcıları ve yerel basın mensupları katılım gösterdi.

Haziran seçimlerine dair değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP'nin açıkladığı projelerin şimdiden ses getirmeye başladığını belirterek, "Projelerimiz oldukça ses getirdi. Vatandaşın beyannamemize ilgisi oldukça fazla. Yolda yürüyen vatandaş, kahvede oyun oynayan emekli, esnaf, tüccar artık CHP'nin vaatlerinden ve programlarından haberdar. Özellikle sosyal yardımlar konusu olmak üzere birçok konuda seçim çalışmalarımızı aktarmak, anlatmak için mücadele ediyoruz. Vatandaşların sosyal hakkı, sosyal demokrat bir partinin olmazsa olmazıdır. Biz geçen dönemlerde dolaştığımızda bu kadar haberdar değillerdi. Ama şimdi duymuşlar, kendilerinde olumlu bir hava başlatmışlar. Umutla beklenti içerisindeler. Biraz daha görüşmek ve duymak istiyorlar. Fakat biz bununla yetinmeyeceğiz. Vaatlerimiz bitmedi daha seçime kadar sürprizlerimiz var. 25 günümüz daha var. 25 gün içerisinde mutlaka algısı yüksek başka hedeflerimizi de kamuoyuyla paylaşacağız. Bütün mesele örgütümüzün, adaylarımızın var gücüyle gecesi gündüzü demeden sahada olması” dedi.

Samimi bir ortamda geçen kahvaltılı basın toplantısının ardından Tanrıkulu, yerel basın mesuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra program sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi