İstanbul Gündemi

Tedavi gören Mert Kar’a Onursal Adıgüzel’den ‘geçmiş olsun’ ziyareti

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, hastanede tedavi gören İYİ Parti Ataşehir önceki dönem İlçe Başkanı Mert Kar’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Tedavi gören Mert Kar’a Onursal Adıgüzel’den ‘geçmiş olsun’ ziyareti
Haberler / Politika
3 Şubat 2024 Cumartesi 18:09

Bir süre önce yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastanede tedavi gören Mert Kar’ı CHP’li Onursal Adıgüzel’in ziyaret etmesinin ardından siyasi kulislerde çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

CHP’YE Mİ KATILACAK?

Yaptığı çalışmalarla İstanbul’daki en aktif İYİ Parti ilçe başkanları arasında yer alan ve 2022 yılında yaptığı açıklama ile İYİ Parti’den istifa eden Mert Kar için siyasi kulislerde dikkat çeken iddialar dolaşıyor. Tedavi gördüğü hastanede CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel tarafından ziyaret edilen Kar’ın ilerleyen süreçte Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılabileceği siyasi kulislerde konuşuluyor. Konuyla ilgili her iki taraftan da herhangi bir açıklama gelmezken, önümüzdeki günlerde yeni gelişmelerin yaşanabileceği belirtiliyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi