İstanbul Gündemi

Zekeriya Yapıcıoğlu’ndan ‘yemin töreni’ açıklaması! ‘Yemin töreninde kriz çıkaracağımız...’

14 Mayıs seçimleriyle birlikte TBMM’ye giren HÜDA PAR’lılar ile ilgili son günlerde dile getirilen ‘yemin töreni krizi’ şeklindeki iddialara bir yalanlamada partinin Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’ndan geldi.
Zekeriya Yapıcıoğlu’ndan ‘yemin töreni’ açıklaması! ‘Yemin töreninde kriz çıkaracağımız...’
Haberler / Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 14:19

Twitter hesabından iddia ile ilgili yapılan haberlerden örnekler paylaşan Yapıcıoğlu, “Yüzleri kızarmayanlara 28 Mayıs günü sandıkta öyle bir ders verelim ki ömür boyu unutamasınlar” dedi.

YAPICIOĞLU’NUN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI ŞU ŞEKİLDE:

“Asırlarca İslam’ın sancaktarlığını yapmış necip Milletimiz! Günlerdir TBMM'deki yemin töreninde kriz çıkaracağımız yalanını tekrarlayıp duran zevata itibar etmeyiniz. Bu konudaki haberleri defalarca yalanlamamıza rağmen bu yalanı ve daha pek çok yalanı tekrarlayıp duran yalancılara inanmayınız. Sizleri aldatmaya çalışanlara kanmayınız. Peygamber Efendimiz (sav) buyurdularki: "Bizi aldatan bizden değildir.”

“ERDOĞAN'I TARİHİ BİR FARKLA BİR DAHA BAŞKAN YAPMAK İÇİN SANDIKLARA GİDELİM”

“Aldatmaya alışan, tekrar aldatır; onlara güvenip memleketin idaresini onlara teslim etmeyiniz. Yüzleri kızarmayanlara 28 Mayıs günü sandıkta öyle bir ders verelim ki ömür boyu unutamasınlar. Yalanlarla, iftiralarla ülke idaresine talip olan kifayetsizler ülkeyi yönetemez. İcraatıyla tüm emperyalistleri rahatsız eden Sayın Erdoğan'ı tarihi bir farkla bir daha başkan yapmak için sandıklara gidelim.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi