İstanbul Gündemi

Ataşehir'in 'İYİ'lerine yeni aday!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
20 Kasım 2022 Pazar 20:46

İYİ Parti Ataşehir İlçe Kongresine sayılı günler kalırken, yeni isimler de adaylıklarını açıklıyor. Kongreye sayılı günler kala partililer tarafından heyecan doruğa çıkıyor. İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu‘nun adaylığını açıklamasının ardından bir hamle de Ali Haydar Akın‘dan geldi. Ali Haydar Akın ilçe başkan adaylığını açıklayarak bu yarışta ben de varım dedi.
Ali Haydar Akın, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde düzenlediği basın açıklamasıyla aday olduğunu açıkladı. Açıklamaya, İYİ Parti Ataşehir önceki dönem İlçe yonetim kurulu üyeleri, basın mensupları, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. 

'ATAŞEHİR‘İ ATAŞEHİRLİ EKİP YÖNETECEK'

Akın açıklamasında, kongrenin herkese hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Söz verdikleri gibi, Ataşehir‘i Ataşehirli bir ekibin yönetmesini istediklerini anlatan Akın, 'Bunun sözünü veriyorum. Ayrıca bize teşkilatçılığını öğreten, her zaman maddi ve manevi yanımızda olan burayı bugünlere getiren Mert başkanımızı da yanımda yer aldığı için ayrıca teşekkür ediyorum.' dedi. 

'MİSAFİR OLAN İNŞALLAH İLÇESİNE DÖNECEK'

Akın, kendisine destek vermek için açıklamaya gelenlere de teşekkür ederek, 'Misafir olanı, inşallah kongreden sonra emaneti geri alıp, buradan uğurlayacağız. İlçesine dönecek inşallah.  Biz Ataşehir‘i Ataşehirli olan güler yüzlü insanlarla en iyi şekilde yöneteceğimize inanıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun. Hep beraber kazanacağız.' diye konuştu. 
Ataşehir İlçe Kongresi 26 Kasım Cumartesi Novada AVM‘de 10.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacak. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi