İstanbul Gündemi

Başakşehir'de böceklere geçit yok!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Kasım 2022 Perşembe 12:10

Başakşehir Belediyesi hem yaptığı projelerle vatandaşların konforunu düşünürken hem de sağlıklarını da düşünerek, zararlı her türlü böceğe karşı ilaçlama yapmayı da ihmal etmiyor. Belediye ekipleri tarafından çam kese böceğine karşı mücadele kapsamında Şamlar Tabiat Parkı‘nda ilaçlama yapıldı. 

'HALKIN HUZURU ÖNCELİĞİMİZ'

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, önceliklerinin her zaman halkın huzuru, mutluluğu, güvenliği ve rahatı olduğunu söyledi.
Bu konuda yapmaları gereken ne varsa titizlikle yaptıklarını anlatan Kartoğlu, 'Bizleri bu makama Başakşehirlililer getirdi. Niye getirdiler? Çünkü kendilerine en iyi hizmeti getirebilmek için. Bunun için tabii ki projeler üreteceğiz, alt yapı, üst yapı ne varsa yapacağız ancak bunlar huzurlu bir belde için yeterli değil.' dedi.

'ÖZELLİKLE ÇOCUK VE YAŞLILARA ZARARI OLAN BİR BÖCEK'

Başkan Kartoğlu, halkın zararı olan her şeyle de mücadele etme görevleri olduğunu dile getirerek, 'Şehrimizin arka bahçesi Şamlar Tabiat Parkımızda ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisinde. Özellikle yaz aylarında çocuklarımız ve yaşlılarımızda alerjik reaksiyonlara neden olan Çam Kese Böceği‘ne karşı ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor.' diye konuştu. 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi