İstanbul Gündemi

Başkan İlhan: ‘Elde ettiğimiz başarılar Atatürk’ün çizdiği hedefe kararlılıkla yürüdüğümüzün en bariz ispatıdır’

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla açıklama yapan AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, “Elde ettiğimiz başarılar Atatürk’ün çizdiği hedefe kararlılıkla yürüdüğümüzün en bariz ispatıdır” dedi.
Başkan İlhan: ‘Elde ettiğimiz başarılar Atatürk’ün çizdiği hedefe kararlılıkla yürüdüğümüzün en bariz ispatıdır’
Haberler / Politika
9 Kasım 2023 Perşembe 17:02

“TÜRKİYE HEDEFLERİNE CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN LİDERLİĞİNDE İLERLEMESİNİ KARARLILIKLA SÜRDÜRMEKTEDİR”

“Türkiye son 21 yılda, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilerlemesini kararlılıkla sürdürmektedir. Çünkü Atatürk  “Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.” sözü ile hedefimizi yıllar önce çizmişti. Hiç şüphe yok ki milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz başarılar, Atatürk’ün bize çizdiği hedefe kararlılıkla yürüdüğümüzün en bariz ispatıdır.”

“KURTULUŞ SAVAŞI'NIN TÜM KAHRAMANLARINI BİR KEZ DAHA ŞÜKRANLA VE RAHMETLE ANIYORUM”

“Ne mutlu ki bugün O'nun fikir, öngörü ve eserlerinden aldığımız ilham ile Türkiye'mizi dünya durdukça barış, huzur ve refah içerisinde yaşatmak ve yüceltmek için engel tanımaksızın yolumuza devam etmekteyiz. Yakın zaman içerisinde ülkemizin hemen her alanda büyük gelişimler ve dönüşümler yaşamakta olması, bölgemizde ve dünyada her geçen gün artan saygınlığımız, muasır medeniyet istikametinde Milletçe attığımız dev adımlar bunun bariz göstergeleridir. Bu duygularla ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi