İstanbul Gündemi

Başkan Danış ‘Hıdırellez Bayramı güzel günlerin müjdecisidir’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
5 Mayıs 2023 Cuma 12:06

“HOŞGÖRÜ VE YARDIMLAŞMA ORTAMININ TEMİNİNDE ÖNEMLİ ROL OYNUYOR”

“Kültür, bir milleti ayakta tutan ve aidiyet hissiyle fertleri birbirine bağlayan en önemli unsurdur. Yeryüzü var olduğu günden beri, sahip olduğu kültür değerlerini gittiği her coğrafyaya taşıyan milletimiz, tarih boyunca bu zenginliği korumuş ve nesilden nesile aktararak, günümüze kadar ulaştırmıştır. Doğayı sevmeyi, ona saygı duymayı ve onu korumamız gerektiğini bizlere hatırlatan bir kültür mirası olan Hıdırellez, tarihi, kültürel ve sosyal bağlarla, toplumsal huzurun, beraberlik ve komşuluğun pekişmesine de katkıda bulunarak, hoşgörü ve yardımlaşma ortamının temininde önemli rol oynuyor.”

“DERİN BAĞLARIMIZIN GÜCÜ TAZELENECEK”

“İnanıyorum ki, bereket, sağlık ve umut dolu dileklerin kabul olduğu Hıdırellez ile bu topraklarda yüzyıllar boyunca süren varlığımızın özü olan derin bağlarımızın da gücü tazelenecektir. Anadolu kültürünün meydana getirdiği bu güç, birlik ve beraberlik kültürümüzün en temel dayanağıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; güzel günlerin müjdecisi kabul edilen Hıdırellez Günü'nü kutluyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi