İstanbul Gündemi

Başkan Yazıcı'dan 'saray ve millet' göndermesi!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
31 Ekim 2022 Pazartesi 12:34

Son dönemdeki çalışmaları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. 

'BİR TARAFTA ŞATAFAT, DİĞER TARAFTA FAKİRLİK'

Türkiye‘de yaşayan herkesin AK Parti iktidarında zor günler geçirdiğini aktaran Yazıcı, 'Bir tarafta şatafat, lüks ve zenginlik içinde yaşayan saray ve yancıları, öbür tarafta ise fakirlik ve sefalet içinde ekmek mücadesi veren halkımız var.' dedi. 

'BU ADALETSİZ DÜZENİ BİTİRECEĞİZ'

Başkan Yazıcı, ne olursa olsun bu haksız ve adaletsiz düzeni değiştireceklerini vurgulayarak, 'Tok sarayların aç milleti olmak değil; güçlü ülkenin güçlü milleti olmak istiyoruz. Mücadelemiz budur ve mutlaka zafere ulaşacaktır. Kararlıyız. Milletin iktidarında Saadet olacak.' diye konuştu. 

'HALKIMIZ ARTIK GERÇEKLERİ GÖRÜYOR'

Bu yolda durmayacaklarını dile getiren Yazıcı, 'Halkımız artık gerçekleri çok iyi görüyor. Bu haksız düzene isyan ediyor. Geleceğinde ‘saadet‘ olmasını istiyor. Biz de sarayların değil halkın zenginleşmesini istiyoruz. İktidarımızda bunu yapacağız.' ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi