İstanbul Gündemi

Başkan Yeşil ‘15 Temmuz Türk Milleti’nin destansı mücadelesinin unutulmaz tarihidir’

Türk Milleti’nin 15 Temmuz darbe girişimini büyük bir kahramanlık örneğiyle geri püskürttüğünü vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, “15 Temmuz Türk Milleti’nin destansı mücadelesinin unutulmaz tarihidir” dedi.
Başkan Yeşil ‘15 Temmuz Türk Milleti’nin destansı mücadelesinin unutulmaz tarihidir’
Haberler / Politika
15 Temmuz 2023 Cumartesi 10:39

“HER ZAMAN LAYIK OLDUKLARI CEVABI ALMIŞLARDIR”

“Türk Milleti olarak 952 yıl önce Malazgirt’te, 724 yıl önce Söğüt'te, 570 yıl önce İstanbul'da, 108 yıl önce de Çanakkale'de vatan ve millet aşkıyla nice destanlar yazan, tarihini altın harflerle bezeyen, karakteri bağımsızlık olan bir ecdadın evlatları ve mirasçılarıyız. Bu milletin birlik ve beraberliğine kastedenler her zaman layık oldukları cevabı almışlardır. Kurtuluş Savaşı’ndan sonra üzerine ölü toprağı atıldığı sanılan bu aziz millete karşı dahili ve harici bedhahlar bir kez daha şanslarını denemişlerdir. 15 Temmuz da inancını, hürriyetini, vatanını, istiklal ve istikbalini her şeyin üstünde tutan aziz milletimizin, FETÖ terör örgütünün hain darbe teşebbüsüne karşı verdiği destansı mücadelenin unutulmaz tarihidir.”

“TÜM DÜNYAYA VERİLEN EN KAT’İ MESAJDIR”

“15 Temmuz darbe girişimi karşısında milletin gösterdiği direniş hareketi, milletimizin birlik ve beraberliği uğruna verilen bir bağımsızlık mücadelesi olarak tüm dünyaya verilen en kat’i mesajdır. 15 Temmuz darbe girişimi, sebepleri ve sonuçları itibarıyla önemli bir yere sahiptir. 15 Temmuz’un 7. yıl dönümü ve “Demokrasi ve Millî Birlik Günü” vesilesiyle, hain darbe girişimini lanetliyor; Allah’tan vatanımız, milletimiz, devletimiz ve değerlerimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimize rahmet, kahraman gazilerimize sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi