İstanbul Gündemi

Başkan Yeşil ‘Türk Milleti 28 Mayıs’ta sandığa ‘Erdoğan’ mührünü basacak’

Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, Cumhur İttifakı’nın 28 Mayıs seçimlerinden zaferle ayrılacağını belirterek, “Türk Milleti 28 Mayıs’ta sandığa ‘Erdoğan’ mührünü basacak” dedi.
Başkan Yeşil ‘Türk Milleti 28 Mayıs’ta sandığa ‘Erdoğan’ mührünü basacak’
Haberler / Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 14:22

“28 MAYIS, MİLLİ DİRİLİŞİN YÜRÜYÜŞÜ OLACAK”

“Millet, memleket, devlet, bayrak, din düşmanlarını yenilgiye uğratmak için 14 Mayıs’ta sandığa nasıl gittiysek 28 Mayıs'ta tekrar gideceğiz. 28 Mayıs, milli dirilişin yürüyüşü olacak. Zalime, haine, alçağa, işbirlikçiye yıldırım gibi çarpan Türk’ün kudretli yürüyüşü... Bu yürüyüş, vatanı sahipsiz, çaresiz, kimsesiz sananlara karşı var olma kavgasıdır.”

“MHP BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN BİLEĞİ BÜKÜLMEZ BEKÇİSİDİR”

“Bir elinde ilim, diğer elinde ahlak ve erdem olan, büyük Türkiye’nin ana dinamiği, bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin bileği bükülmez bekçisi olan Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha cumhurbaşkanı olarak seçilmesi için çalışıyoruz. Türk Milleti 28 Mayıs’ta sandığa ‘Erdoğan’ mührünü basacak.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi