İstanbul Gündemi

Başkan Yıldırım kadın girişimcilerle buluştu!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Kasım 2022 Salı 12:12

İstanbul‘un en aktif ve sosyal belediye başkanları arasında başı çeken Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırm, beğeni toplayan ve alkış alan çalışma ve programlarına devam ediyor. Başkan Yıldırım bu sefer de kadın girişimcilere ev sahipliği yaptı. 
Ümraniye Millet Bahçesinde düzenlenen 'İçimizdeki Güç Dayanışma Buluşmaları'na katılan Yıldırım, Ümraniye‘de her kesimle, herkesle yakın ilişki içinde olmaya gayret ettiklerini söyledi. 

'HER GİRİŞİMİN YANINDAYIZ'

Başarılı ve azimli her çalışma ve projeye destek vermekten mutluluk duyduklarını aktaran Yıldırım, 'İstiyoruz ki Ümraniyemiz Türkiye‘nin parmakla gösterilen ilçelerinin başında gelsin. Bu da buradaki insanlarımızın, girişimcilerimizin elinden tutulmasıyla olur. Özellikle girişimcinin kadın olması bizi de farklı motive ediyor.' dedi. 

'MUTLULUK DUYUYORUZ'

Başkan Yıldırım, kadın girişimcilere ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadığını dile getirerek, 'İstanbul Milletvekilimiz Emine Sare Aydın ve kadın girişimcilerimizle birlikte 4‘ncüsü gerçekleşen 'İçimizdeki Güç Dayanışma Buluşmaları'na ev sahipliği yaptık. Kıymetli vekilimiz ve kadın girişimcilerimize bu güzel buluşma için teşekkür ediyorum.' diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi