İstanbul Gündemi

Çekmeköy'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
31 Ekim 2022 Pazartesi 13:21

İstanbul‘un en başarılı belediyeleri arasında gösterilen Çekmeköy belediyesi, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle oldukça beğeni toplayan kutlama hazırladı. 

KUTLAMALARA BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Belediye‘nin Cumhuriyetin 99. kuruluş yıldönümünü kapsamında düzenlenen kutlamalarda, binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla coştu. 
Binlerce kişi Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz‘ın da katılımıyla coşku içinde Cumhuriyet Bayramı‘nı kutladı. Vatandaşlar, Cumhuriyet Bayramı sevincini Fener Alayıyla zirveye taşıdı.

'CUMHURİYET HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ'

Başkan Poyraz, 29 Ekim‘in kendileri için çok özel bir gün olduğunu ve her yıl bu günü büyük coşkuyla karşıladıklarını söyledi. 
Bu yıl da Çekmeköylülerle aynı sevinci paylaştıklarını anlatan Poyraz, 'Cumhuriyet hepimizin en önemli ortak değerlerinin başında geliyor. Bu yıl da her yıl olduğu gibi Çekmeköylü vatandaşlarımızla bu kutlu günde bir araya geldik. Vatandaşlarımızla büyük coşku içinde Cumhuriyet Bayramımızı kutladık. Bu kutlu değeri bizlere hediye bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum.' dedi. 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi