İstanbul Gündemi

DİNAMOEDU OKUL PORTFÖYÜNÜ GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR

Player yükleniyor...
Haberler / Eğitim
11 Haziran 2018 Pazartesi 05:00
ÖĞRETMENLER TARAFINDAN KURULAN OAT EDUCATION YENİ ANLAŞILAN OKULLAR ARASINDA
 
DinamoEdu´nun acentelik anlaşması imzaladığı okullar arasında öğrencilerine uygulamalı eğitimler sunarak, onların potansiyellerinin farkına varmasını ve hedeflerine ulaşmalarını sağlayan Thompson Rivers University, öğrencilere lider olmayı öğrenmenin yollarını sunan ve mezunlarının iş gücüne katılması ile ilgili çalışmalarıyla dikkat çeken Centennial College yer alıyor. Ayrıca, öğretmenler tarafından inşa edilen OAT Education yeni anlaşılan okullar arasında. Yerel ve yurt dışında yıllarca eğitim verdikten sonra, teknoloji, mühendislik ve bilim ile ilgilenen öğrencilere hitap eden bir okul tasarlayan öğretmenler tarafından kurulan OAT Education, özellikle üniversiteye burslu yerleştirdiği öğrencilerle ön plana çıkmaktadır.
 
FATİH KURAN: "OKULLARI SEÇERKEN ÇOK ÖZEN GÖSTERİYORUZ"
 
Dünyanın önde gelen seçkin eğitim kurumları ve öğrenciler arasında köprü kuran DinamoEdu Kurucu Ortağı Fatih Kuran ?Dünyanın en önemli eğitim fuarlarından biri olan ICEF Toronto´ya davet edilmiş olmak bizim için gurur verici. Kasım 2017´de katıldığımız ICEF Berlin Fuarı´ndan sonra ICEF Toronto´da da önemli görüşmeler gerçekleştirdik ve çok önemli okullar ile anlaşmalar imzaladık. Okulları seçerken çok özen gösteriyoruz. Türk insanının nerelerde ve hangi koşullarda okumak istediğini biliyoruz. Bu yüzden de DinamoEdu olarak çok seçici davranıyoruz. Eğitimleri ve fark yaratan programları ile dünyanın önde gelen okulların acenteliğine sahip olduğumuz için çok mutluyuz. DinamoEdu olarak portföyümüze seçkin kurumlar eklemeye devam edeceğiz. ? dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi