İstanbul Gündemi

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında ‘din-bayrak’ polemiği

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
3 Mayıs 2023 Çarşamba 16:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Antalya mitinginde sarf ettiği “Dini, diyaneti, bayrağı, ezanı olmayan kimler destekliyor bay bay Kemal'i” sözlerine Kılıçdaroğlu’ndan yanıt gecikmedi.

“AŞMAMIZ GEREKEN EŞİK BU”

Twitter hesabından Erdoğan'ın videosunu alıntılayan Kemal Kılıçdaroğlu, “Dini, bayrağı, ezanı olmayanlar Bay Kemal'i destekliyor" şeklindeki ayrıştırıcı ifadelerini paylaşarak, "İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef” mesajını paylaştı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Kandil'den ne diyordu birisi? Bunların bayrağı, ezanı, dini var mı? Bizim desteğimiz Kılıçdaroğlu'nadır diyor. Dini, diyaneti, bayrağı, ezanı olmayan kimler destekliyor bay bay Kemal'i. Bu teröristler... Öyle mi? Söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu! Bay bay Kemal, senin arkadaşın Kandil. Onlarla bu yoldasın. Ama bay bay Kemal, 14 Mayıs'ta bu aziz millet, sevgili vatandaşlarım sana sandıkları mezar edecek! Cudi'yi, Gabar'ı Tendürek'i bu teröristlere mezar ettik mi? Terör örgütünün parlamentodaki uzantıları AK Parti'yi kabul edebilirler mi? Kandil'den 'AK Parti'yi destekleyemeyiz, Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz' diyorlar. Onların bay bay Kemal'i desteklemeleri, bizim doğru yolda olduğumuzun göstergesidir.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi