İstanbul Gündemi

Kağıthane'nin 'bozkurt'u' Samsun'da!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Kasım 2022 Salı 12:08

İlçesinde yaptığı başarılı çalışmalarla her zaman dikkatleri çeken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taştemir, çalışmalarını şehir dışına da taşıyor. Partisi ve ülküdaşlarıyla her zaman bir arada olmaya özen gösteren Başkan Taştemir, son olarak da MHP tarafından Samsun‘da düzenlenen “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net”  mitingine katıldı. 

'TÜRKİYE‘NİN HER YERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ'

Başkan Taştemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ülkücüler olarak Türkiye‘nin her bir yerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi. 
Vatanın her bir toprağını kutsal bildiklerini anlatan Taştemir, 'Görev yerimiz Kağıthane ama tüm ülke görev sınırlarımız içinde. Çünkü bu kutsal toprakların her yeri bizim. Her yerinin ırmağının akışına ölme ülküsüyle yaşayan insanlarız.' dedi. 

'HER ZAMAN BİRLİK İÇİNDEYİZ'

Başkan Taştemir, partisi tarafından seçim aşamasında önemli mitingler yapıldığını anımsatarak, 'İl Başkanımız sayın Birol Gür Beyefendi ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” Samsun mitingine katılım sağladık. Bu önemli seçim sürecinde her zaman birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Sayın Genel Başkanımızla Samsun‘da buluşmak bizim için oldukça önemliydi.' diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi