İstanbul Gündemi

'İYİ'lerin Kağıthane başkanı aynı isim oldu!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
20 Kasım 2022 Pazar 21:23

İYİ Parti Kağıthane 3. Olağan Kongresi Mavi Köşk Düğün Salonu‘nda gerçekleştirdi. Kongreye tek aday olarak katılan ve oyların tamamını alan mevcut başkan Aycan Güleçlier, yeniden başkanlığa seçildi. Kongreye, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ile İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da katıldı.
Güleçlier, kongredeki konuşmasında, Kağıthane denilince Osmanlı Devleti döneminde, Sadabad kasrı ve kayıklı seyahatler, Atiye Sultan Sarayı, Aziziye Camii, Mir-i Ahur Kasrı, Daye Hatun sıbyan mektebinin akla geldiğini söyledi.

'TARİHTEN DERS ALIP GELECEĞİ İNŞA EDECEĞİZ'

Kağıthane‘nin bugün ise İstanbul’un finans ve cazibe merkezine komşu, gelişme hızı en yüksek ilçesi olduğunu anlatan Güleçlier, 'Geçmişte bu topraklarda nice acılar yaşandı, nice göz yaşları döküldü. Kuşkusuz tarihten ders alacağız. Ancak, siyasetçilerin asli görevi ülkenin yarınlarını inşa etmektir. Kağıthane aynı zamanda Türk milliyetçiliği davasında mücadele vermiş, hüznü yüksek fakat başını yere eğmemiş ilçelerimizden bir tanesidir.' dedi. 

'ÖZVERİ İLE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Başkan Güleçlier,  partilerinin Türk vatanı, Türk yurdu ve Türk Bayrağı’nı göklerde tutabilme hedefiyle Genel Başkanları Meral Akşener’in cesur duruşu, dirayeti ve memleket sevdasıyla kurulduğunu aktararak, 'Kağıthane günümüz şartlarında yollarına çakıl taşları serpilmiş ve kısıtlı imkanlar ile yolda yürümeyi ülkü edinmiş İYİ’lerin yuvasıdır. Ülkemiz ve milletimiz tehlikeli ve tehditlerle dolu bir dönemin tüm sancılarını yaşamaktadır. Ayağını seven bizimle gelmesin düsturunu kendine şiar edinmiş Kağıthane’nin değerli İYİ’leri, İYİ Parti sevdalıları özveri ile hizmet etmeye devam etmektedir.' diye konuştu. 
Kongrenin herkese hayırlı olması temennisinde bulunan Güleçlier, 'Bu yolculuğumuzda el ele verdiğimiz kağıthane ilçe teşkilatımıza başarılar diliyoruz.' şeklinde konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi