İstanbul Gündemi

Maltepe'nin kadınları 'DEVA' ziyaretinde!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Kasım 2022 Salı 12:30

Yaptığı başarılı çalışmalarla Maltepe‘nin sıkıntı, sorun ve dertlerine ‘deva‘ olma görevini üstlenen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Maltepe İlçe Başkanlığına ziyaretler bitmiyor. Son olarak Maltepe Kadın Platformu heyeti başkanlığa ziyaret düzenledi. 

'TÜM DERTLERE ‘DEVA‘ OLACAĞIZ'

DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, DEVA Partisi olarak Maltepe‘nin tüm sorun, problem, dertlerine ‘deva‘ olabilmek için yola çıktıklarını söyledi. 
Bu uğurda yapılması gereken her şeyi yapmaya kararlı olduklarını anlatan Ağaoğlu, 'Bu yoldan dönüş yok. Bu uğurda çalmadık kapı, görüşmedik insan bırakmayacağız. Herkesle, her kesimle istişare ve iletişim içinde, iyi ilişkiler içinde olmaya çalışıyoruz. Bunun meyvelerini de sık sık alıyoruz.' dedi.

'MALTEPE‘NİN UMUT IŞIĞI OLDUK'

Başkan Ağaoğlu, tüm ülkede olduğu gibi Maltepe‘de umut ışığı olduklarını dile getirerek, 'Bu ışığı görenler sağ olsunlar bizleri asla yalnız bırakmıyor. Maltepe Kadın Platformu İlçe Başkanlığımızı ziyaret etti. Sayın Ayşe Karakuş, Mürvet Abalı, Türkan Özmercan, Kamile Bekdemir, Asuman Çabuk, Vahide Hatunoğlu Uluğbey ve Bilfiraz hanım’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Kadın elinin değdiği yer güzelleşiyor. Böylece daha da güzelleşmiş olduk.' diye konuştu.  

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi