İstanbul Gündemi

MHP’den Kağıthane’de yoğun 14 Mayıs mesaisi

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
29 Nisan 2023 Cumartesi 16:14

28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Seçimlerine adım adım giderken, Milliyetçi Hareket Partisi de seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇTILAR

MHP Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taştemir, MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Yüksel Kaleci ve MHP Kağıthane ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla Şirintepe Seçim İrtibat Bürosu açıldı. Görevlilerden bilgiler alan Taştemir ve Kaleci, seçim sürecinde başarılar diledi.

ESNAF VE VATANDAŞ İLE BİR ARAYA GELDİLER

MHP, Kağıthane’de sahaya indi. Bir yandan seçim çalışmalarının daha sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için irtibat büroları açan MHP, diğer yandan da esnaf ve vatandaş ile bir araya geliyor. MHP Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taştemir, MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Yüksel Kaleci ve Mahmut Yalçın, Hamidiye Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundular. Vatandaşın taleplerini dinleyen MHP’liler, 2023 seçimlerinin önemini anlattı, destek istedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi