İstanbul Gündemi

SANCAKTEPE'DE KENT BULUŞMALARI” SAFA MAHALLESİ'NDE YAPILDI

Player yükleniyor...
Haberler / Yaşam
30 Kasım 2014 Pazar 20:44

SANCAKTEPE’DE “KENT BULUŞMALARI” SAFA MAHALLESİ’NDE YAPILDI

Belediye Başkanı İsmail Erdem, göreve geldiği 2009 yılından bugüne Cuma sabahları aralıksız olarak sürdürdüğü ‘Sabah Kent Buluşmaları’ programında Sancaktepe halkı ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Erdem, son ziyaretini Safa Mahallesi’ne yaptı.

Her Cuma sabahı Sancaktepe’de bir mahalleyi ziyaret eden Başkan İsmail Erdem, 28 Aralık Cuma günü Safa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Erdem, sabah namazını Hazreti Ömer Camii’nde vatandaşlarla beraber kıldıktan sonra, kahvaltılı toplantı gerçekleştirdi. Başkan Erdem, vatandaşlara yaptığı konuşmada; “Sancaktepe, aralıksız sürdürülen çalışmalar ve gayretler ile bu günlere geldi.  Halkımızın yapılan hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyetini görerek hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Erdem, belediye hizmetleri ve yapılan çalışmaları kısaca özetledikten sonra, “Sancaktepe’ye dev projeler kazandırdık. Bunların bir kısmı hizmete girdi, diğerleri ise kısa bir süre içinde hizmete girecek. Yıllar sonra geriye dönüp bakıldığında bu yatırımların ne derece faydalı olduğu anlaşılacaktır” şeklinde konuştu.

Programa katılan vatandaşlar ise, “Belediyemizin kapısı vatandaşlarımız için sonuna kadar açık, rahatlıkla yetkililere ulaşabiliyor, öneri, şikâyetlerimiz ve isteklerimizi paylaşabiliyoruz.” diyerek Başkan Erdem ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler ve vatandaşların katıldığı programın sonunda Başkan Erdem,  Safa mahallesi ve Yenidoğan esnafını ziyaret ederek işe giden vatandaşlarla ayaküstü kısa sohbetlerde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi