İstanbul Gündemi

Başkan Parlakyıldız ‘Milletimiz inançla tek yürek olarak devletimizi ayakta tuttu’

Demokrasi ve Atılım Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Lider Parlakyıldız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında “Milletimiz inançla tek yürek olarak devletimizi ayakta tuttu” dedi.
Başkan Parlakyıldız ‘Milletimiz inançla tek yürek olarak devletimizi ayakta tuttu’
Haberler / Politika
15 Temmuz 2023 Cumartesi 11:46

“MİLLETİMİZ ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKMAK İÇİN SOKAKLARA DÖKÜLDÜ”

“15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize karşı hain bir darbe girişimi gerçekleştirildi. Bu darbe girişimine karşı milletimiz amasız, fakatsız, lakinsiz demokrasimize ve ülkemize sahip çıkmak için sokaklara döküldü. Üstadın dediği gibi kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için… Milletimiz de o gece hainlerin karşısına geçerek cesaretle, inançla tek yürek olarak devletimizi ayakta tuttu.”

“OLAĞANÜSTÜ VE ONURLU MÜCADELE İLE VATAN OLMUŞTUR”

“Bin yıldır üzerinde yaşadığımız bu topraklar şehitlerimizin canları pahasına gösterdiği olağanüstü ve onurlu mücadele ile vatan olmuştur. 15 Temmuz’da bu onurlu mücadelenin en önemli yansımalarından bir tanesi ve son halkasıdır. Milletimiz, 15 Temmuz hain FETÖ’nün darbe girişimiyle çıktığı sokaklarda, yurdun dört bir köşesinde tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper etmiş, bu hain girişimi vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte canı pahasına engelleyerek ülkesine, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır. 5 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde vatanımızın bağımsızlığı için şehadete yürüyen şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi