İstanbul Gündemi

CHP Bayrampaşa’da Halil ‘İbrahim’ sofrası için yeni dönem çağrısı!

İş insanı İbrahim Bulut, düzenlediği basın toplantısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Bulut, CHP'lilerin birbirlerine rakip olmadığını, birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyledi.
CHP Bayrampaşa’da Halil ‘İbrahim’ sofrası için yeni dönem çağrısı!
Haberler / Politika
28 Temmuz 2023 Cuma 16:01

Cumhuriyet Halk Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen adaylık açıklamasına; Önceki Dönem İlçe Başkanı İbrahim Kahraman, Bayrampaşa Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Nihat Terzi, Meclis Üyeleri Kadri Sancaktar, Nesrin Özmen, Gökhan Dal, İlçe Başkan Adaylarından Bekir Önder ve partililer katıldı. CHP'de mahalle delege seçimlerinde sonuna doğru yaklaşılırken, Ağustos ayının 2. haftasında ilçe kongresi gerçekleştirilecek.

BULUT’TAN GENÇLİK VURGUSU

14 Mayıs Milletvekili Seçimleri’nde görevinden istifa eden İbrahim Bulut, Bayrampaşa Belediye Meclisi CHP Grubunun en genç üyesiydi. Gençlerin siyasette daha aktif olması gerektiğini belirten ve bu konuda öncü olmak istediğini vurgulayan Bulut, 13 Ağustos 2023 Pazar günü yapılacak CHP Bayrampaşa İlçe kongresinde ilçe başkan adaylığını açıkladı.

İBRAHİM BULUT’UN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

“Bayrampaşa’da doğup büyüyen,  32 yaşında, ticaret ile uğraşan bir arkadaşınız bir kardeşinizim” diye başladığı sözlerine: “Partimiz bünyesinde verdiğim siyasi mücadeleme 2009 yılındaki yerel seçimlerden itibaren başladım. Son olarak aktif siyasete başlamam ise 2019 yerel seçimlerinde Partimizin Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilmem ile oldu. Söz konusu meclis döneminde ilçemiz ve vatandaşlarımız için var gücümle çalıştım. Bayrampaşa belediyesi meclis toplantılarımızın halka yayınlanmasına izin vermediğinden dolayı sosyal medya aracılığıyla sizlere video çekerek bilgi vermeye ilçe yönetiminde yapılan haksızlıkları duyurmaya çalıştım Siyasete girdiğim günden itibaren aldığım ve icra ettiğim tüm görevlerde hiç bir şahsi ikbal ya da çıkar beklemeden çalıştım.”

“BİZ, BİRBİRİMİZİN RAKİBİ DEĞİLİZ, BİZ BİRİZ”

“Bu parti hepimizin! Biz, birbirimizin rakibi değiliz, biz biriz. Rakibimiz ise 22 yıldır idaresine maruz kaldığımız, baskıcı ve çağdışı uygulamalar da zirve yapan mevcut iktidardır. Kimsenin birliğimizi bozmasına asla izin vermemeli, partimize emek vermiş herkesi ve tüm partililerimizi birleştirmeliyiz. Birleştirmeliyiz ki; hep birlikte çalışarak esas hedefimiz olan Bayrampaşa’da iktidara gelerek Bayrampaşa’mızı uzun yıllardır maruz kaldığı karanlıktan kurtarmalıyız. Saydığım bu amaçlar doğrultusunda, , üyesi olmaktan onur duyduğum, altı oku göğsümde Cumhuriyet madalyası gibi taşıdığım, Atamızın mirası Cumhuriyet Halk Partisi'nde Bayrampaşa İlçe Başkanı adaylığımı büyük bir gururla açıklıyorum. Biz Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak, her zaman, emekçi sınıfın haklarını koruyacağız. Yüzeysel kimlik politikaları yerine,  kamusal ve sosyal alanlarda her şekilde eşit yurttaşlığı savunacağız ve herkes için siyaset yapacağız.”

“YAŞASIN CUMHURİYET! YAŞASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİ!”

“Bayrampaşa’da ve ülkemizde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını gerçekleştirmek için çıktığımız bu yolda, bize destek olacağınıza ve örgütümüzün geleceğine güç vereceğinize yürekten inanıyorum. Ağustos ayında yapacağımız kongrenin; Sevgi, saygı ve güvene dayalı; katılımcı, demokratik ve özgürlükçü bir bayram havasında, kaybedenin olmayacağı, daha güçlü bir örgütün oluşturulacağı ve birleştirici bir kongre olmasını dilerim. İlçe Başkanı Adaylığımın İlçe Örgütümüze, partimize, Bayrampaşa’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Bu süreçte örgütümüzün siz değerli üyelerinin desteğini bekliyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarken şunu yineleyerek sizlere söz veriyorum. İlk hedefimiz partimizin göstereceği belediye başkan adayı kim olursa olsun yılmadan yorulmadan çalışarak sağ tarafınızdaki Bayrampaşa Belediye binasına Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını dikmektir. Ben hazırım sizde hazırsanız başlıyoruz, başlıyoruz, başlıyoruz! Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi