İstanbul Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de yaş çayın fiyatını açıkladı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
3 Mayıs 2023 Çarşamba 18:05

Baba ocağı Rize’de büyük coşkuyla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

“64 ZAMLA 11 LİRA 30 KURUŞA ÇIKARIYORUZ”

Çay yaş fiyatına yapılan zammı açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biliyorsunuz geçtiğimiz yıl yaş çaya 7 lira alım fiyatı vermiştik. Bu yıl yaş çay alımında kilo fiyatında yüzde 64 zamla 11 lira 30 kuruşa çıkarıyoruz” ifadelerini kullandı.

“RİZELİ KARDEŞİM ADI YALANCI ÇOBANA ÇIKMIŞ BİRİNE PRİM VERMEZ”

Millet İttifakı’na ve Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Erdoğan, “Önce 5 kişiydiler sonra 7 oldular bir ara 9’a hatta 11’e çıktılar. Şimdi kaç olduklarını saymayı artık kendileri bile bıraktılar. Bu gidişle 14 Mayıs’a kadar herhalde 15-20 Cumhurbaşkanı Yardımcısı’nı bulacaklar. Koltuk sayısını artırmaktan, sağa sola makam dağıtmaktan, elleriyle kalp işareti yapmaktan başka hiçbir konuda anlaşamıyorlar. Bay bay Kemal çıktı, Londra'daki tefecilerden 300 milyar dolar ayarladım dedi. Diğer ortak çıktı böyle bir para olmadığını, gelmeyeceğini söyledi. Yerel seçimlerde millete bedava traktör sözü vermişlerdi, dağıttılar mı? Sonra bir de utanmadan çıktılar biz onu sadece ilgi çekmek için söyledik dediler. Benim Rizeli kardeşim adı yalancı çobana çıkmış birine prim vermez” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi