İstanbul Gündemi

İYİ Partili Nebi Hatipoğlu’ndan flaş sözler! ‘AK Parti ve MHP desteklenebilir’

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, 2024 gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde AK Parti ve MHP ile ittifak yapılması gerektiğini savundu.
İYİ Partili Nebi Hatipoğlu’ndan flaş sözler! ‘AK Parti ve MHP desteklenebilir’
Haberler / Politika
28 Temmuz 2023 Cuma 16:46

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından Millet İttifakı’ndan ayrıldığına dair İYİ Parti’den çeşitli açıklamalar gelmişti. Bu kez İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu çok dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

“NOBRAN TAVIRLA KARŞILAŞTIK HER YERDE, HER ALANDA”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, partililerle yaptığı değerlendirmenin ardından alınacak karara uyacaklarını vurgulayan Hatipoğlu, yerel seçimlerde AK Parti ve MHP’nin desteklenmesi gerektiğini savundu. Hatipoğlu, “Nobran tavırla karşılaştık her yerde, her alanda. Bize Eskişehir’de hiçbir destek vermediler ki biz onlara çok verdik. CHP-İYİ Parti iş birliğinde kaybeden hep biz oluyoruz. Bence artık bu bizim adımıza işlevsiz ortaklığa son verme zamanı geldi” dedi.

“CHP İLE İŞBİRLİĞİ TARTIŞMAYA AÇILABİLİR”

Eskişehir’de CHP ve AK Parti’nin yaklaşık 200’er bin oyu bulunduğunu kaydeden Hatipoğlu, “Belirleyici parti ise 90 bin ile İYİ Parti. Bu Türkiye’nin birçok bölgesinde de böyle. İYİ Parti hep kazananı belirleyecek durumda. Ben diyorum ki, CHP ile işbirliği tartışmaya açılabilir ve sağ partilerin oluşturduğu blok desteklenebilir. Bence, Eskişehir de mesela AK Parti-MHP desteklenebilir. Sonuç tartışmasız galibiyet olacaktır ve Eskişehir için de hayırlısı budur” ifadelerini kullandı.

Hatipoğlu, ittifak yapılmaması halinde ise İYİ Parti’nin her yerde kendi adaylarını göstermesi gerektiğini söyledi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi