İstanbul Gündemi

Sancaktepe'nin 'Asena'sı 'komşum nasılsın' dedi"

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
23 Kasım 2022 Çarşamba 11:44

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından başlatılan 'Komşum Nasılsın' uygulaması, İstanbul Sancaktepe‘de de hayata geçti. MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ve teşkilat üyeleri, ilk olarak kick boks şampiyonlarını ziyaret etti. 

ŞAMPİYONLARI ZİYARET ETTİ

Başkan Karaalioğlu ve beraberindeki heyet, Kick Boks Avrupa Şampiyonasında 51 kilogram Low Kick branşı şampiyonu Salih Samet Oruç ile Büyükler Kick Boks Avrupa Şampiyonasında 51 kilogram K-1 Branşı şampiyonu Musa Gülmez’i evlerinde ziyaret etti.
Başkan Karaalioğlu, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, Genel Başkanları Devlet Bahçeli tarafından başlatılan 'Komşum Nasılsın' programı kapsamında ilçedeki ev ziyaretlerine başladıklarını söyledi.

KENDİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

İlk olarak ilçedeki şampiyonları ziyaret etmek istediklerini dile getiren Karaalioğlu, 'Komşum Nasılsın ziyaretleri kapsamında bu akşam Kick Boks Avrupa Şampiyonasında 51 Kg.Low Kick Branşında,  Avrupa Şampiyonu olarak bizleri onurlandıran evladımız Salih Samet Oruç’u ziyaret ettik. Kendisine ve kıymetli ailesine misafirperverliği için teşekkür ediyorum' dedi. 
Başkan Karaalioğlu ayrıca, 'Yine aynı etkinlik kapsamında Büyükler Kick Boks Avrupa Şampiyonasında 51 kilogram K-1 Branşında Avrupa Şampiyonu olarak bizleri onurlandıran evladımız Musa Gülmez’i ziyaret ettik. Kendisine ve kıymetli ailesine misafirperverliği için teşekkür ediyorum.' diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi