İstanbul Gündemi

Sarıyer Belediyesi 'engelsiz' fuarda!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Aralık 2022 Cuma 10:43

Sarıyer Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi‘nde gerçekleşen Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi‘nde B-302 numaralı standını açtı. 4 aralık tarihine kadar açık olacak standa Başkan Genç de yerini aldı. Genç, engelli vatandaşlarla yakından ilgilendi. 
Başkan Genç yaptığı açıklamada, sağlıklı olan herkesin bir engelli adayı olduğunu söyledi. 

'HERKES BİR ENGELLİ ADAYI'

Kimsenin, ‘benim hiçbir sakatlığım yok‘ diye düşünmemesi gerektiğini anlatan Genç, 'Yerel yönetimler yaşamın içinde olması gerektiği gibi olursa, oradaki engeller kalkar. Bizlerin en önemli görevlerinden bir tanesi de bu kardeşlerimizin önündeki her engeli kaldırmak, onların hayata dahil olmasını sağlamaktır.' dedi. 

'TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK GÖREVİMİZ'

Başkan Genç, onların her ihtiyacının çok önemli olduğunu dile getirerek, 'Bu onlara bir lütuf da değil. Yapmamız gereken mecburi hizmetler. Bunun yanı sıra ailelerin de eğitimi, sosyal ihtiyaçları önemli. Sarıyer Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz' diye konuştu.
Böyle bir fuarda yer almamalarının düşünülemeyeceğini ifade eden Genç, 'İstanbul Fuar Merkezi‘nde gerçekleşen Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi‘nde B-302 numaralı standımızı açtık. 4 aralık tarihine kadar standımız açık olacak.  Tüm vatadaşlarımızı bekliyor olacağız.' şeklinde konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi