İstanbul Gündemi

Ümraniye Belediyesi'nden örnek restorasyon!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Kasım 2022 Çarşamba 11:14

Ümraniye Belediyesi alkış alan, beğeni ve takdirleri toplayan, taraflı tarafsız herkes tarafından övgüyle bahsedilen bir hizmet başarıyla sürdürülüyor. Belediye, ilçedeki hasta, engelli veya yardıma muhtaç olan ancak evi de onarıma ihtiyaç duyan herkesin yardımına koşuyor. Evler yenilenerek, sahiplerine teslim ediliyor.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yenilenen bir evin eski haliyle yeni halini paylaşan Yıldırım, altına da not düştü. Yıldırım‘ın bu hareketi ve paylaşımı büyük beğeni ve alkış aldı. 

'SEVGİYLE DOKUNURSANIZ O ZAMAN GÜZELLEŞİR'

Başkan Yıldırım notunda, 'Komşularımızın evlerinin onarıma ihtiyacı var. Fakat imkânları mı yok? İşte tam da orada Ümraniye Belediyesi var. Komşularımızın evlerini yenileyip, sevgiyle dokunuyoruz. Çünkü gerçekten sevgiyle dokunursanız işte o zaman güzelleşir.' ifadelerini kullandı. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi