İstanbul Gündemi

Başkan Çakıroğlu; ‘Hain darbe girişimi milli irade tarafından bertaraf edildi’

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında “Hain darbe girişimi milli irade tarafından bertaraf edildi” mesajını paylaştı.
Başkan Çakıroğlu; ‘Hain darbe girişimi milli irade tarafından bertaraf edildi’
Haberler / Politika
15 Temmuz 2023 Cumartesi 16:40

“HAİNCE VE ALÇAKÇA BİR DARBE GİRİŞİMİNE KALKIŞTILAR”

“Devletimizin bölünmez bütünlüğünü ve milli birlik ve beraberliğimizi parçalama maksadıyla gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin milli irade tarafından eşsiz bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 7’inci yılını hep birlikte idrak ediyoruz. 15 Temmuz gecesi, devlet kurumlarımızın içerisine yerleşmiş, devletimizden maaş alan hainler ve işbirlikçileri, milletimize, Türkiye Büyük Millet Meclisimize, devletimize, değerlerimize karşı haince ve alçakça bir darbe girişimine kalkıştılar.”

“CANLARINI FEDA EDEREK ŞAHADET ŞERBETİ İÇEN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM”

“Milletimiz canı ve kanı pahasına bu Devletin de bu Ülkenin de yegane sahibinin kendisi olduğunu, bağımsızlığına kast eden dahili ve harici hiçbir girişime teslim olmayacağını ve gereken her türlü cevabı vereceğini o gece tüm dünyaya bir kez daha ilan etti. Böylece, tarihimizin en büyük ihanetlerinden biri; Milletimizin fedakarlığı, cesareti ve mücadelesi sayesinde demokrasi zaferine dönüşmüştür. Bu vesileyle, birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar daim olması ve ülkemizin benzer ihanetlerle bir daha karşılaşmaması duasıyla, 15 Temmuz gecesi devletimizin bekası için canlarını feda ederek şahadet şerbeti içen şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi