İstanbul Gündemi

Seyfettin Yıldırım; ‘Atatürk’ün izinden ayrılmazsak bir daha 15 Temmuz yaşanmaz’

2014’te CHP, 2019’da Millet İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Seyfettin Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıl dönümünde bir mesaj paylaştı. Yıldırım’ın açıklamasında Atatürk vurgusu dikkat çekti.
Seyfettin Yıldırım; ‘Atatürk’ün izinden ayrılmazsak bir daha 15 Temmuz yaşanmaz’
Haberler / Politika
15 Temmuz 2023 Cumartesi 14:24

“MİLLETİN GÜCÜNÜ YENİDEN TÜM DÜNYAYA DUYURMUŞTUR”

“Yüz yıllardır Anadolu topraklarında inandığı değerler ve inançlar doğrultusunda tam bağımsız yaşamış milletimizin “bu hayasızca akına” karşı “göğsünü siper ederek” direnmesi ve milletin gücünü yeniden tüm dünyaya duyurmuştur. 15 Temmuz, vatanı, bayrağı ve istiklali uğruna çetin mücadeleler vererek tıpkı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde gerçekleştirilen Milli Mücadele gibi omuz omuza vererek vatanını yeni bir geleceğin eşiğine bıraktığı gecedir.”

“BAĞIMSIZLIK VE İSTİKLAL MÜCADELESİNDE CANINI ORTAYA KOYDULAR”

“15 Temmuz, Türkiye için bir uyarıdır. Kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün felsefesinden ve izinden ayrılmadığımız, cemaatlere ve tarikatlara fırsat vermediğimiz sürece bu ülkede 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerinin yaşanması mümkün değildir. 15 Temmuz’da Türk milleti bu ülkenin geleceğine kast edenlere karşı nasıl bir birlik beraberlik sergileyeceğini de göstermiş oldu. Bu vesileyle, bu bağımsızlık ve istiklal mücadelesinde canını ortaya koyarak vatanı müdafaa eden 252 şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi