İstanbul Gündemi

Eren Erdem’den flaş İmamoğlu açıklaması! ‘İBB'ye aday olursa tekrar...’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdem, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun olası 2024 adaylığı için de konuştu.
Eren Erdem’den flaş İmamoğlu açıklaması! ‘İBB'ye aday olursa tekrar...’
Haberler / Politika
18 Temmuz 2023 Salı 10:48

KRT TV'de yayınlanan 'Gündem Özel' programına konuk olan CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, önemli mesajlar verdi.

 “KUTU KOLA YÜZDE 48.7 ÇIKTI"

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sandıktan zaferle çıktı. Seçimden önce "Para verip bir araştırma yaptırdım. Erdoğan'ın karşısına kutu kola aday olursa hangisine oy verirsiniz? Kutu kola yüzde 48.7 çıktı." diyen CHP Sosyal Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'e KRT TV yayınında o sözleri soruldu. Söz konusu anketi yaptırdığını ifade eden Erdem, "Yaptırdığımız bir ankette Erdoğan'a karşı Atilla Taş'ı da sorduk. Fena değildi. Kafa kafayaydı oyu" dedi.

“BUNU EN İYİ YAPACAK KİŞİ KEMAL BEY'DİR”

'CHP'nin, Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde yerel seçime gitmesi dezavantaj oluşturur mu?' sorusunu yanıtlayan Erdem, şu ifadeleri kullandı: "Kemal Bey'in en başarılı olduğu yer ittifak masası kurabilmek. Yerel seçimde de bunu en iyi yapacak kişi Kemal Bey'dir."

“İMAMOĞLU ÇOK İYİ HİZMETLER YAPMIŞTIR”

Eren Erdem, CHP'de değişim çağrılarına ilişkin olarak da şunları kaydetti: "Sayın İmamoğlu İBB'ye aday olursa tekrar yüzde 65'le seçilir. Meclis'te de en az yüzde 70 alır. İmamoğlu çok iyi hizmetler yapmıştır."

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi