İstanbul Gündemi

TÜRKİYE'DE BİR İLK SARIYER'DE YAŞANDI

Player yükleniyor...
Haberler / Yaşam
2 Aralık 2014 Salı 00:06

 TÜRKİYE’DE BİR İLK SARIYER’DE YAŞANDI

 Sarıyer’de küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar

 Türkiye’de bir ilk! Sarıyer Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Koç Üniversitesi işbirliği ile engelli çocuk ve aileleri rahat bir nefes alacak.

 İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği’nce yürütülmekte olan ‘Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı’ kapsamında Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu ‘Engelli Çocuk ve Aileleri’ne Destek Merkezi’ EÇADEM projesi bugün düzenlenen açılışla hizmete girdi. İlk kez Sarıyer Belediyesi işbiriği ile hayata geçen proje bu alanda Türkiye’de bir ilk.

 Sarıyer Belediyesi İstinye Semt Evi’nde hizmete giren EÇADEM’nin açılışında konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Türkiye’de bir ilki Koç Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Engelli çocuk ve ailelerine yönelik bu proje yaptığımız asfaltlardan da kaldırımlardan da çok önemli. Yaşam yoksa üzerinde yürünecek parklarda yollarda yoktur” dedi.

 Bugün Sarıyer İstinye’de gerçekleşen EÇADEM’nin açılışına, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Koç Üniversitesi Rektörü Umran İnan,İstanbul Kalkınma Ajansı temsilcileri, Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu Öğretim Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve engellli aileleri katıldı. Semahat Arsel, rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı açılışa destek mesajı gönderdi.

 

         

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi