İstanbul Gündemi

Ümraniye'de 'istihdam' fuarı!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Aralık 2022 Cumartesi 11:09

Ümraniye Belediyesi tarafından organize edilen 2. Ümraniye İstihdam Fuarı kapılarını açtı. İlki geçen yıl düzenlenen ve yüzlerce vatandaşın iş sahibi bulunmasına vesile olan fuara bu yıl farklı sektörlerden 97 işletme katılıyor. 
Kurulduğu günden bu yana binlerce insana iş kabul eden ve bu anlamda ekonomiye önemli katkı elde eden İstihdam Merkezi bu yıl da iş arayan vatandaşlarla işçi arayan işletmeleri bir araya getiriyor.

SANTRAL ETKİNLİK ALANINDA

Santral Etkinlik Alanı’ndaki dev çadırda kurulan 2. Ümraniye İstihdam Fuarı’nın açılışı sebebiyle bir program düzenlendi. Programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım‘ın yanı sıra İMES Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar, İŞKUR Ümraniye Müdürü Zeynep Demir ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve vatandaşlar katıldı. 

'PANDEMİ ÇOK ETKİLEDİ'

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, açılıştaki konuşmasında, istihdamın pandemi şartlarından dolayı bütün ülkelerin problemi olduğunu söyledi. 
Türkiye‘nin de bundan etkilendiğini anlatan Yıldırım, 'Hepimiz ülke olarak pandemide bir sıçrama yaptık. Ülkemizde iş var ama maalesef çalışacak kalifiye eleman azca. Bizim çocuklarımızı şuurlandırıp, gençken eğitmemiz lazım. Yeni teknolojilere ayak uydurmamız ve kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz.' dedi. 
Başkan Yıldırım, fuarın önemine değinerek, 'Ümraniye Belediyesi olarak bugüne dek istihdama önemli ölçüde katkı sağladık. Bu bizi mutlu ediyor. Fuarımıza katılan firmalara teşekkür ediyorum. Bu fuar vesilesiyle personel ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Alın teri döken her insana teşekkür ediyor, 2. Ümraniye istihdam Fuarı’nın hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 

FUAR 4 ARALIK‘A KADAR AÇIK

Açılışın arkasından İsmet Yıldırım, Kaymakam Abdülaziz Aydın ve beraberindekiler fuarı ziyaret ederek, firma temsilcileri ve vatandaşlarla söyleşi etti.
4 Aralık’a kadar sürecek olan  2. Ümraniye İstihdam Fuarı 10.00 ila 18.00 saatleri içinde ziyaretçi kabul edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi